ASUS S551 SERİSİ COVER VE MENTEŞE TAMİRİ BÜNYEMİZDE YAPILMAKTADIR !

Asus S551 serisinde kasanızın menteşe bölümünden kırılması kronik bir sorundur. Teknik servisimizde kalıcı kasa tamirlerini 100'ü aşkın gerçekleştirdik.

Zamanla sertleşen menteşeler nedeniyle zorlayarak yada cihazı tek tarafından açıp kapatmaya bağlı olarak, menteşe yerlerinden kırılabilmektedir. Düşme veya darbeler de bu soruna yol açabilmektedir.

YAPIŞTIRMA VE KİMYASALLAR İLE BİRBİRİNE KAYNATMA YÖNTEMİNİ SAĞLIKLI BULMUYORUZ. YAPILAN İŞLEM SONRASI İHTİYAÇ HALİNDE PARÇALAR BİRBİRİNDEN AYRILMALI.

Ekran kasası tamirinden sonra cihazınızın tekrar böyle bir sorunla karşılaşmasını önlemek için menteşelerinizi yumuşatmaya kadar tüm önlemlerimizi alıyoruz. Yapıştırma yapmadan onarım yapıyoruz. Yaptığımız işlem sonrası kasanın sökülmesi gereken durumlarda kolayca sökülebilir. Yapılan işlemlere garanti veriyoruz.

Cihazınızda gördüğümüz tüm sorunları size bildiriyoruz ve onayını verdiğiniz taktirde işlemleri gerçekleştiriyoruz. 

Merak ettiğiniz tüm soruları whatsapp hattımızdan sorabilirsiniz. Sorununuzun birkaç görseli ile birlikte bize yazarak bilgi alabilirsiniz.

Asus cihazınızı anlaşmalı kargomuz ile bize gönderebilirsiniz. Asus S551 Serisi Ekran Kasası / LCD Cover tamiri için cihazınız bize ulaştıktan sonra genel olarak 2 gün olmasına istinaden en geç 3. gününde size gelmek üzere kargoya teslim edilir.

Alanında uzman olan 20 yıllık ustamız tüm titizliği ile gerekli tüm işlemleri yapmaktadır.

Asus S551 Serisi Ekran Kasası / Cover Tamiri'nin yanı sıra işlevini yerine getiremeyen parçalar olabilir (data flex kablosu, cpu fan, menteşe, ön çerçeve, alt kasa, üst kasa).  Fiyat verildikten sonra stoktan değişimini gerçekleştirmekteyiz.  

20 yılı aşkın süredir yedek parça satışı ve teknik servis çalışmalarıyla sektöre öncülük eden firmalardan birisi olan Genç Teknoloji yedek parça satışı ve teknik servis hizmetlerine devam etmektedir. 

ASUS S551 SERİSİ KASA TAMİRİ YAPMAKTAYIZ. YAPIŞTIRICI İLE KISA SÜRELİ ÇÖZÜMLERİ SAĞLIKLI BULMUYORUZ.

UZUN ÖMÜRLÜ ÇÖZÜMLER İÇİN BİZE ULAŞINIZ.



Arama Cümleeri
Asus S551 menteşe kırıldı.
Asus S551L menteşe kırıldı.
Asus S551LN menteşe kırıldı.
Asus S551LB menteşe kırıldı.
Asus S551 Serisi Ekran Kasası / Cover değişim.
Asus S551L Ekran Kasası / Cover değişim.
Asus S551LN Ekran Kasası / Cover değişim.
Asus S551LB Ekran Kasası / Cover değişim.
Asus S551 menteşe tamiri.
Asus S551L menteşe tamiri.
Asus S551LN menteşe tamiri.
Asus S551LB menteşe tamiri.
Asus S551 Ekran Kasası / Cover tamiri.
Asus S551L Ekran Kasası / Cover tamiri.
Asus S551LN Ekran Kasası / Cover tamiri.
Asus S551LB Ekran Kasası / Cover ta
miri.